Astrologisch Consult

Meer informatie astrologisch consult

Het consult is niet alleen een uitwisseling van informatie maar ook een innige samenwerking, in een sfeer van vertrouwen en respect voor elkaar. Ik geef consulten aan individuen, (echt)paren en groepen.   Door een intake gesprek kunnen wij de juiste aanpak vaststellen.

Niemand is een grotere deskundige over jouw leven dan jij zelf. Alleen jij bent getuige en deelnemer geweest van alle ervaringen, lessen en indrukken van jouw leven.  Alleen jij weet precies waar je vandaan komt, waar je bent geweest en waar je heen wilt gaan. Zo ben je diegene geworden die je bent.

Maar je kan desondanks de kern van bepaalde zaken over het hoofd zien omdat je alles persoonlijk en dus ook subjectief heb beleeft. Soms staan oude overtuigingen en gewoontes jou in de weg van je verdere ontwikkeling. Wellicht ben je je niet bewust van eigenschappen en talenten die je wel bezit maar niet gebruikt. Een objectieve kijk van buitenaf kan onmiddellijk iets onthullen dat voor jou nog altijd raadselachtig en verborgen lag. Een advies kan variëren van een eenmalig consult tot meerdere gesprekken. Mogelijke consulten zijn:

– astrologisch consult: een uitgebreide analyse van de horoscoop, gefocust op de hulpvraag van de cliënt

– familie-, organisatie- of structuur opstelling: een individuele opstelling om onderliggende of verborgen elementen in de hulpvraag zichtbaar te maken, eventueel met gepaste interventies

– energetisch balans en genezing: een behandeling met Magnified Healing om een positieve invloed uit te oefenen op disharmonie in ieder deel van het menselijke wezen

– een consult traject (2 – 5): waarin meerdere technieken toegepast worden.

Meer informatie astrologisch consult

Voorbereiding

De eerste stap is een oriënterend email om te zorgen dat jouw doel en wensen aansluiten bij mijn doel en werkwijze, wij kunnen al toetsen of er een goede samenwerking verwacht kan worden. Ik stuur een korte vragen lijst.

Natuurlijk heb ik jouw geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd nodig (deze kan je opvragen bij de gemeente van jouw geboorteplaats) om jouw horoscoop te trekken.

Verder zal ik je vragen om de situatie, probleem of vraag te beschrijven in een brief met achtergrond informatie. Deze informatie is essentieel om een gerichte analyse van jouw horoscoop te maken, om alle belangrijke informatie betreffende jouw vraag eruit te halen.

Als wij beslissen om samen te werken, wordt het geld voor de voorbereiding overgemaakt. Wij spreken daarna een tijd en datum voor ons consult af, ongeveer twee weken daarna.

Het Consult

Niemand is een grotere deskundige over jouw leven dan jij zelf, daar ben ik van overtuigd en mijn rol in het consult gaat er hier vanuit. Alleen jij bent getuige en deelnemer geweest van alle ervaringen, lessen en indrukken van jouw leven, zo ben je diegene geworden die je bent. Alleen jij weet precies waar je vandaan komt, waar je bent geweest, wat jou volgende doel is.

Maar omdat je al deze kennis en ervaringen van heel dichtbij ziet en persoonlijk beleeft, kan je wel eens de kern van bepaalde zaken over het hoofd zien. Soms staan oude overtuigingen en gewoontes in de weg van verdere ontwikkelingen. Wellicht ben je je niet bewust van eigenschappen en talenten die je wel bezit maar niet gebruikt. Een objectieve kijk van buiten kan onmiddellijk iets onthullen wat voor jou nog altijd raadselachtig en verborgen lag.

Het consult is niet alleen een uitwisseling van informatie maar ook een innige samenwerking, in een sfeer van vertrouwen en respect voor elkaar. Nieuwe ervaringen en informatie kunnen alleen verwerkt worden als de nodige ruimte en structuur ervoor bestaat. Wij zijn net twee avonturiers op zoek naar de kostbare diamant diep in het hart van het labyrint: ik heb de schatkaart maar jij moet de schat in ontvangst nemen.

Ons consult duurt ongeveer anderhalf uur  en wordt opgenomen. Na afloop van het consult krijg je de opname digitaal toegestuurd.

Vervolg

De inzichten die je hebt gekregen en de beslissingen of acties die je wilt ondernemen gelden gewoonlijk voor de zes maanden na de consult. Het eerste consult kan echter ook leiden naar vervolg afspraken waarin je andere technieken gebruikt om diep gewortelde gewoontes, angsten, verstoringen en blokkades op te heffen die jou vooruitgang en geluk in de weg staan.

Als er sprake is van misverstanden, verstrikkingen of blokkades in een familie-, partner-, of andere relatie kan een Familieopstelling het onderliggende probleem in het licht brengen, waar vervolgens deze erkend en veranderd kan worden. Door Systemisch constellatie werk kunnen we de oorzaak van lichamelijk en emotioneel lijden (bijvoorbeeld migraine, chronisch rugpijn, depressie, angsten en fobieën, zelfmoord neigingen, drug en alcohol verslaving) zichtbaar maken en het genezingsproces in gang zetten. Je zal de ‘big picture’ van jouw  leven beter  begrijpen, inzicht verkrijgen in eventuele moeilijkheden met carrière of loopbaan. Andere technieken die gebruikt kunnen worden uitgelegd in de Links.

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een tweede astrologisch consult, waarin we bijvoorbeeld een relatieconsult kunnen houden.

Het eerste consult kan dus een nieuwe richting wijzen op de ontdekkingsreis van je leven, om van de mogelijkheden en potentieel die jouw geboorterecht zijn te kunnen genieten.