Astrologisch Consult

Meer informatie astrologisch consult

Duur van een consult: 90 tot 120 minuten online of op locatie; 6 uur + voorbereiding

Kosten: 175, – euro in twee termijnen voor de voorbereiding en consult; vervolg consulten 150 – ; student korting mogelijk (ook van Caelestis of Masterclass)

Voorbereiding

De eerste stap is een oriënterend email om te zorgen dat jouw doel en wensen aansluiten bij mijn doel en werkwijze. Wij kunnen al toetsen of er een goede samenwerking verwacht kan worden. Ik stuur een korte vragen lijst.

Natuurlijk heb ik jouw geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd nodig (deze kan je opvragen bij de gemeente van jouw geboorteplaats) om jouw horoscoop te trekken.

Verder zal ik je vragen om de situatie, probleem of vraag te beschrijven in een brief met achtergrond informatie. Deze informatie is essentieel om een gerichte analyse van jouw horoscoop te maken, om alle belangrijke informatie betreffende jouw vraag eruit te halen.

Als wij beslissen om samen te werken, wordt het geld voor de voorbereiding overgemaakt. Wij spreken daarna een tijd en datum voor ons consult af, ongeveer twee weken daarna.

Het Consult

Niemand is een grotere deskundige over jouw leven dan jij zelf, daar ben ik van overtuigd en mijn rol in het consult gaat er hier vanuit. Alleen jij bent getuige en deelnemer geweest van alle ervaringen, lessen en indrukken van jouw leven, zo ben je diegene geworden die je bent. Alleen jij weet precies waar je vandaan komt, waar je bent geweest, wat jou volgende doel is.

Maar omdat je al deze kennis en ervaringen van heel dichtbij ziet en persoonlijk beleeft, kan je wel eens de kern van bepaalde zaken over het hoofd zien. Soms staan oude overtuigingen en gewoontes in de weg van verdere ontwikkelingen. Wellicht ben je je niet bewust van eigenschappen en talenten die je wel bezit maar niet gebruikt. Een objectieve kijk van buiten kan onmiddellijk iets onthullen wat voor jou nog altijd raadselachtig en verborgen lag.

Het consult is niet alleen een uitwisseling van informatie maar ook een innige samenwerking, in een sfeer van vertrouwen en respect voor elkaar. Nieuwe ervaringen en informatie kunnen alleen verwerkt worden als de nodige ruimte en structuur ervoor bestaat. Wij zijn net twee avonturiers op zoek naar de kostbare diamant diep in het hart van het labyrint: ik heb de schatkaart maar jij moet de schat in ontvangst nemen.

Ons consult duurt ongeveer anderhalf uur  en wordt opgenomen. Na afloop van het consult krijg je de opname digitaal toegestuurd.

Vervolg

De inzichten die je tijdens het consult krijgt, de acties die je wilt ondernemen en de beslissingen die je neemt gelden voor minimaal zes tot twaalf maanden, zelfs voor meerdere jaren. In sommige gevallen ontwikkelt de besproken situatie zich echter zo snel dat een tweede consult na een half jaar wenselijk is. Of bij relatieproblemen wordt er na elk individueel gesprek een tweede consult ingepland, zodat de partners samen naar de situatie kunnen kijken. De volgende consulten zijn tegen een gereduceerd tarief, aangezien een groot deel van de voorbereiding al is gedaan.

Ten slotte wil ik je met de grootste warmte en openheid uitnodigen om jouw potentieel te verkennen door middel van een astrologisch consult. Het is de kans om je plotseling bewust te worden van nieuwe richtingen op de ontdekkingsreis van je leven, de kans om te genieten van de mogelijkheden en talenten die je geboorterecht zijn.